Vår – tid för fotobok projektarbete och UF företagandet

Elisabeth och Isabel studerar journalistik och media vid Lerums Gymnasium. I mitten av september 09 kontaktade de oss första gången via mail, angående sitt projekt “Yearbook 09-10″.

Genom att klicka på bokbilden kan ni bläddra genom boken… beroende på upplösning på din monitor kan texten vara svår att läsa. I den riktiga boken kommer det dock att se bra ut!

Det är positivt att ungdomar som håller på med media och foto upptäcker möjligheten med egna designade fotoböcker och vi ger gärna vårt stöd till olika projekt. Här i Sundsvall blev vi inbjudna till Mediagymnasiet för att visa olika bokdesign och hur tex en fotograf kan använda fotoböcker i sin marknadsföring. Det resulterade i att vi sponsrade skolan med våra insticksmoduler till Photoshop .

Ibland verkar ungdomar ha svårt att hitta information på hemsidan och att lyfta luren och ringa upp i början av sina projekt.

Men Elisabeth och Isabel har haft bra koll när de designade sin bok, vi behövde inte korrigera något alls, boken gick rakt i tryck.

I maj spred deras Yearbook 09/10 glädje bland skolkompisarna.

År 2050 sitter ett barn och bläddrar i boken… och kan ta del av morfars ungdom.

Upp på sidan|
|Tipsa en kompis