Skolprojekt i diktform

fotobok_sofia_kleistVirginska Skolans Medieprogram i Örebro har i flera år gjort fotoböcker genom oss. Eleverna där får göra en fotobok i sitt projektarbete och det är alltid spännande och lite annorlunda typer av fotoböcker som skapas där. I år har vi fått tillåtelse av eleven Sofia Kleist som går på Idrottsprogrammet, att visa hennes bok i vår blogg. Så här skriver hon:

Sista året på gymnasiet fick vi i uppgift att göra ett projektarbete. Boken blev mitt projekt. Det har alltid varit en dröm att få ha min egna bok i handen, och att göra en fotobok gjorde det möjligt för mig att få uppfylla den drömmen. Jag skrev om mina känslor och hur det är att älska, och bli älskad tillbaka. Men att sedan förlora det. Boken blev mitt sätt att bearbeta alla de känslor som vällde över mig. Känslorna bildade dikter. Dikter som kom rakt ifrån mitt hjärta. Den här boken består av kärlek i alla dess former och utblottade känslor.

Sofia Kleist

Klicka här för att bläddra i boken

Upp på sidan|
|Tipsa en kompis