Månadens inspirationsbok – A place where i used to live – Maria Eriksson

fotobok-maria-eriksson

När Maria skickade in sin bok så la jag märke till att den innehöll annorlunda bilder, något som jag gärna vill kalla „ärliga bilder“. En alldeles speciellt resdagbok, en komposition som förmedlar känslan av det äkta Australien.
Maria kan, många är framöver, lätt väcka sina minnen till liv när hon bläddrar i boken.. Så här beskriver Maria sitt projekt:

Efter ett år i Australien var jag tillbaka i Sverige. Att svara på frågor om hur jag haft det var inte lätt. För mig var Australien inte bara en resa, det var en period av mitt liv som hade förändrat mig på många sätt. För att göra historien om min tid där nere rättvisa valde jag att sammanfatta några av mina upplevelser i en fotobok.
Så brukar jag svara när någon undrar.
Egentligen var det av en annan anledning den här boken blev till. Att redigera bilder, skriva texter och sätta ihop allt till en passande layout fungerade som en sorts terapi för en tjej som saknade landet där nere väldigt mycket. Det var ett sätt att smälta allt jag varit med om.
Fotobok.com har hjälpt mig mycket i mitt arbete. Informationen på hemsidan är relevant och tydlig. Att jag fick så bra och personlig service över telefonen kom som en glad överraskning. Det är något som jag sätter stort värde på!
Den här sommaren är det så äntligen dags för en ny resa till Australien. Det blir ett äventyr som kommer dokumenteras på min nya blogg, med bilder som så småningom kommer att resultera i ännu en fotobok.
Maria Eriksson

Bläddra gärna i boken , klick bara på bilden – se till att popups är tillåten.

 

Upp på sidan|
|Tipsa en kompis