Äkta Fotopapper – gör skillnad!

fotobok-tryckkvalitet-framkallad1Pixopolis boklinje med fotoböcker framkallade på äkta fotopapper, erbjuder våra kunder ett nytt fräsch fotoboks-alternativ! Det är ett medvetet val, som skiljer oss från de flesta andra fotoboksproducenter, för att vi ska kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet.

Fördelar med fotoböcker framkallade på
fotopapper i förhållande till digitalt tryckta böcker:
• högre kontrast
• intensivare svarttoner
• mjukare hudtoner
• utvidgad färgrymd

Tryck- och papperskvalitet
Vi framkallar boksidorna på äkta fotopapper! Fördelen med framkallning är att fotots verkliga färger blir autentiska på varje del av boksidan. Till det kommer att sidorna är stabilare och mindre känslig för böjningsskador.

Det matta fotopapperet från Fuji, som vi använder för våra fotoböcker, har ett naturligt UV-skydd. Det innebär att våra fotoböcker har ett skydd mot solljus under många, många år framåt. Dina minnen kommer att bevaras även för dina barnbarn.

fotobok-tryckkvalitet-framkallad2Bindningskvalitet
En viktig fördel med våra framkallade fotoböcker är inbindningen. Den speciella falsningen gör att fotoboken får ett helt platt uppslag, vilket betyder att du utan problem kan placera ett uppslag över hela dubbelsidan.
Genom den högkvalitativa inbindningen blir dessa fotoböcker mycket hållbara. Ett uppslag (två insidor) framkallas alltid som en helhet, på så sätt blir det ingen bildförskjutning eller förlust av pixlar på bilder som går över mittfalsen.

 

 

fotobok-tryckkvalitet-framkallad3Färgåtergivning
Fotografier tillåter en utvidgad färgrymd i sRGB, där upp till 16,7 millioner färger kan återges. Om du fotograferar i gamut-RGB-färgrymden och vi framkallar i sRGBs färgrymd, blir det ingen som helst kvalitetförlust i den färdiga fotoboken.

 

 

fotobok-tryckkvalitet-framkallad5Kännetecken från producenten
Vi trycker ingen logotyp eller annat kännetecken från Pixopolis i våra fotoböcker.

På omslagets baksida och sista innersidan i varje bok finns i det nedre vänstra hörnet, respektive nedre högra hörnet en streckkod. Dessa är absolut nödvändiga för att kunna erbjuda en säker produktion utan förväxlingar av sidor ur olika böcker. Det är inte möjligt att ta bort eller att utesluta dessa kännetecken.

 

 

Kvalitetskontroll

När din bokfil kommer till oss förblir den i det skick som du skickade den. Vi ändrar alltså varken i din design eller i din bearbetning av bilder. Därför uppmanar vi speciellt dig, som inte arbetar i vår mjukvara pixGEN, att noga beakta våra riktlinjer.
Pixopolis koncept och i synnerhet vår priskalkylation utgår ifrån att vi alltid får korrekta bokfiler. Vi gör ingen tryckkorrigering, utan efter att din bokfil överförts till oss och genomgått en automatisk konvertering, skickas den direkt in i tryckmaskinen.
För att du ska kunna avgöra hur din bok kommer att bli i tryck rekommenderar vi att du jobbar på en kalibrerad monitor.

 

Upp på sidan|
|Tipsa en kompis